Alla som är minst 18 år och letar efter några trevliga chattar är välkomna! Det spelar ingen roll om du bara letar efter trevliga kontakter eller kanske vänskap, du är mycket välkommen.

För att prenumerera på den här webbplatsen bör du först gå till: webbplats. När du väl är där hittar du en röd stapel med fyra alternativ högst upp på webbplatsen. Klicka på det sista alternativet: Registrera dig nu gratis!. Då visas ett formulär med titeln: Registrera dig nu gratis! Fyll i dina uppgifter, och när du är klar klickar du på knappen längst ner: Registrera dig nu gratis !. Du är nu registrerad på Whatsdate.se.

Så enkelt som det !!

En profilbild är inte obligatorisk för någon av våra medlemmar. Det är emellertid ett känt faktum att att ha en profilbild gör ett trevligare intryck och leder till mer diskussionsmaterial etc. Vi märker att medlemmar med en profilbild får fler meddelanden än medlemmar utan profilbild. Därför rekommenderar vi starkt att ladda upp en profilbild. Men du är helt fri i det valet.

Din profil är strikt privat och ingen annan än du har tillgång till din profil. Denna webbplats drivs av BD Technologies AG. Personlig information från användare av BD Technologies AG produkter och tjänster behandlas försiktigt och säkert. Företaget följer lagen om skydd av personuppgifter.

Naturligtvis är det viktigt att du väljer ett säkert lösenord så att bara du kan komma åt din profil. Det bästa är att ta ett lösenord på minst 6 tecken, inklusive siffror. Inkludera inte ett befintligt lösenord eller personlig information som din födelsedag. Välj ett nytt lösenord som inte är lätt att gissa för andra.

För att skicka meddelanden till profiler på Whatsdate.se måste du köpa krediter. Du hittar dessa krediter på vår hemsida under rubriken ''Köp krediter''. Ett kreditpaket är ett paket som du köper med flera krediter, priset per kredit blir billigare när du köper ett större paket.

Att skicka en flirt kostar också en kredit. En blinkning kan skickas gratis.

Whatsdate.se erbjuder olika creditpacks:

  • Creditpack 10, kostar 175.00 kr
  • Creditpack 25, kostar 400.00 kr
  • Creditpack 50, kostar 750.00 kr
  • Creditpack 100, kostar 1350.00 kr
  • Creditpack 250, kostar 3000.00 kr

Om du får oönskade meddelanden och / eller råkar ut för oönskat beteende, vänligen kontakta kundtjänst på team@whatsdate.se. När vi får din post kommer vi att agera direkt.

Whatsdate.se erbjuder dessa betalningsmetoder för att köpa krediter:

  • Kreditkort
  • Banköverföring

Det kan hända att webbläsaren du använder inte öppnar webbplatsen ordentligt. Vi rekommenderar att du försöker igen i en annan webbläsare. Om det fortfarande misslyckas, vänligen kontakta oss på team@whatsdate.se.

Skicka ett mail till team@whatsdate.se så kan vi hjälpa dig

Du kan enkelt ta bort din profil genom att navigera till sidan "Mitt konto" och sedan klicka på "Radera min profil". Du kan också kontakta oss om du har problem med att försöka ta bort din profil. Skicka ett e-postmeddelande till följande e-postadress om du vill att vi ska stänga ditt konto team@whatsdate.se. Så snart ditt konto har tagits bort får du en bekräftelse.

En flirt kan skickas för att visa intresse för den profilen. Du visar att du vill veta mer om profilen och att du vill ha kontakt.

En blinkning kan skickas till någon för att locka hans eller hennes uppmärksamhet.

Du kan skicka en begäran via e-post. Du kan hitta e-postadressen på kontaktsidan.
Webbplatsen erbjuder en chattjänst i syfte att flirta med Fiktiva profiler, varvid flirt förstås som utbyte av chattmeddelanden mot en avgift på ett visst belopp per chattmeddelande. Webbplatsen fungerar uteslutande med fiktiva profiler och är inte avsedd för genomförande av fysiska avtal.
Det kostar dig ingenting. Säljaren tar inga avgifter. Ditt köp medför ingen transaktionsavgift, ingen medlemsavgift, ingen valutaväxlingsavgift, inga utländska transaktionsavgifter och inga andra avgifter. Din kortutgivning kan tillföra en utländsk transaktionsavgift om ditt kort används i ett annat land än säljarens och alla andra kostnader som beskrivs i kortets villkor.